Hoppa till sidans innehåll

GP-vinnarna lovordar ÖBRK

28 AUG 2021 17:09
Segrarna i Bugg Vuxen A - den högsta klassen i Storsjöbuggen GP - heter Benjamin Österlund och Angelica Källström. De lovordar arrangemanget.

  • Skapad: 28 AUG 2021 17:09

Benjamin Österlund och Angelica Källström

Det var riktigt hög klass på startfältet i Bugg Vuxen A. Ett par som ofta dyker upp långt fram i SM-sammanhang är Benjamin Österlund och Angelica Källström. Efter en långsam och en snabb runda i Bugg Vuxen A stod paret från Uppsala som segrare. Benjamin och Angelica var glada över att få tävla igen.
– Det är jätteroligt att det blir tävlingar och det är kul att dansarna får vara här och titta på varandra. Självklart saknar vi publiken, men det är förståeligt. Jag tror att det är viktigt att det blir av tävlingar. Många känner att man vill komma igång och träna och tävla, alla former det kan bli tävlingar är bra, säger Benjamin Österlund.
Vad säger ni om arrangemanget här i Östersund?
– Man märker att föreningen verkligen har lagt ner tid på att det ska vara säkert. Sedan är det många gånger hit och dit och man går lätt fel, men det märks att klubben har lagt ner mycket tid på att få det att funka och det är jättebra, säger Angelica Källström.
Har ni varit i Östersund och tävlat tidigare?
– Nej, vi har varit här och dansar jättemånga gånger, men jag tror aldrig vi har varit här och tävlat, säger Benjamin Österlund.
– Men vi ser fram emot fler gånger, säger Angelica Källström.

Prispall

Skribent: Jonas Solberger
E-post: Adressen Gömd

 facebook

 SommarDansSkolan

Danspartnersök

Förslagslåda

Medlemsrabatter

Dansa i Jämtland

Danslogen

 

besöksräknare
Antal besökare

Postadress:
Östersund Bugg o RR
ÖBRK c/o Mattiasson, Kanslihusgränd 8B
83132 Östersund

Kontakt:
Tel: +46703120981
E-post: This is a mailto link

Se all info