Hoppa till sidans innehåll

Här hittar du lite information om våra duktiga kommittéer!


Vad vill du som medlem att vi ska fixa?

Vill du vara med och hjälpa till?

Tveka inte att kontakta oss personligen eller via respektive kommitté, vi tar tacksamt emot förslag och inspiration! Det är bra om det kommer in fler personer i kommittéerna så att kunskapen kan föras vidare och att personer inte sitter för länge på samma post!

Medlemskommittén

Är till för dig som är medlem i ÖBRK oberoende av om du är med i klubben för att motionera, tävla eller helt enkelt umgås med trevliga dansanta människor!

Eva Mattiasson är sammankallande för kommittén, men behöver hjälp från fler för att kunna ordna fester och andra medlemsaktiviteter. Hon nås på telefonnummer: 070 519 63 79

Har du ett bra förslag på en aktivitet? Självklart kan du själv ordna en sådan aktivitet en onsdagskväll på Furan, utan att binda dig till kommittén! Hör bara av dig till medlemskommittén så planerar vi in den. Aktiviteterna behöver inte alls nödvändigtvis ha med dans att göra, men visst finns det många skojiga danser som också är ett bra komplement till buggen. En lek, en annan rolig sport eller dylikt går också bra! Detta är för att vi ska ha det lite extra trevligt och för att vi alla ska få prova på något nytt.

 

Kurs/utbildningkommittén

Här ingår alla kursledare.

Vi sköter allt som har med kurser att göra och har naturligtvis även förmånen att lära känna våra medlemmar på ett lättsamt och roligt sätt.

Kurs- och utbildningsansvarig är Alexander Flink:
073-082 02 29 eller This is a mailto link
Är du intresserad av att utbilda dig för att bli kursledare eller för att kunna vara med och arrangera tävlingar så kontakta honom.

Kursdeltagandet har ökat enormt de senaste åren och det är inte alls ovanligt att vi har uppåt 80-90 deltagare per kurs. Vi har de flesta kurserna på Furuparken, men tiderna där räcker inte till, så vi brukar också vara på Folkets Hus Östersund och Lillsjöskolan. Om någon känner till en ledig, bra lokal så hör av er till styrelsen: This is a mailto link


Informationskommittén

Det är vi som har hand om informationen i klubben. Vi ser till att hemsidan är uppdaterad och skickar ut nyhetsbrev. Vi fixar informationsbroschyrer, flygblad, tävlingsprogram m.m.

Kontakta oss via: This is a mailto link


Materialkommittén

Inventerar klubbens material, det innebär allt från pennor till stereoanläggningar. Det finns en lista hos ansvarig där man kan leta efter det man behöver innan det köps nytt. På detta sätt undviks dubbelköp eller att saker blir för gammalt. Klubbkläder ligger också på vårt bord.

Vi lyssnar av klubbens telefonsvarare då och då, vidarebefordrar sedan ärendet vidare till den person det berör.

Ansvarig för denna kommitté är Anette Jönsson, hon nås på tel. 070-334 11 56.


Tävlingskommittén

Vicky Engvall är ansvarig för tävlingskomittén.

 

Uppvisningskommittén

Uppvisningsgruppen är för närvarande vilande.

Ansvarig är Patrik Bengtsson, tel. 070-216 34 24.

 

Parasport

Är fortfarande en liten verksamhet inom klubben men vi jobbar på att bli större. Vi har två rullare som tränar och tävlar för ÖBRK. Våren 2005 arrangerade ÖBRK ett rullstolsdansläger tillsammans med utvecklingscentrum i Eskilstuna, då bjöd vi in rullare från hela landet.

Ansvarig för kommittén är Ann-Sofie Rångefors och nås via This is a mailto link.

Uppdaterad: 05 SEP 2018 19:48 Skribent: Jan Lennartsson

 facebook

 SommarDansSkolan

Danspartnersök

Förslagslåda

Medlemsrabatter

Dansa i Jämtland

Danslogen

 

besöksräknare
Antal besökare

Postadress:
Östersund Bugg o RR
ÖBRK c/o Mattiasson, Kanslihusgränd 8B
83132 Östersund

Kontakt:
Tel: +46703120981
E-post: This is a mailto link

Se all info