Hoppa till sidans innehåll

Uppdaterad information från styrelsen

27 APR 2020 20:11
Kära medlemmar i ÖBRK
Här kommer en liten uppdatering om läget och om hur vi som styrelse har tänkt och tänker framgent gällande situationen med Covid-19.
  • Skapad: 27 APR 2020 20:11

Vi hade verkligen hoppats att coronaviruset hade varit ett minne blott vid det här laget, men istället har vi sedan i mars fått ställa i in samtlig verksamhet, däribland kurser, klubbkvällar och årsmöte. Ett beslut som så klart var trist, men livsnödvändigt. Vi vet fortfarande inte hur framtiden ser ut, men hoppas och tror att vi har en lugnare hösttermin framför oss. Vi saknar er och längtar efter att återigen få erbjuda dans och gemenskap i ÖBRKs regi.
Just nu siktar vi på att vi ska kunna erbjuda en hösttermin med kurser och klubbkvällar, men vi behöver fortsätta att följa läget och kan därför inte säga ett exakt datum när kursanmälan kommer att öppna, men vi lovar att informera er om det så fort vi vet mera.
Årsmötet för klubben är framflyttat. Vi hoppas på att kunna genomföra det någon gång i början av terminen och kommer även här att återkomma med ett datum i god tid. 
En del av er har hört av er och frågat om hur det blir med återbetalning av kurser, om man får ha de gånger man missat på vårens kurs innestående etc. Svaret på det kommer här. En situation som vi nu har hamnat i är ingenting vi kunnat förutspå eller hindra. Våra medlemmar är viktiga för oss och vi vill såklart sträcka oss så långt det är möjligt för att ni ska trivas hos oss. Klubben har inga skrivna riktlinjer för vad vi ska göra om vi hamnar i en situation likt den som nu uppstått. Styrelsen har diskuterat olika lösningar och beslutat att inte återbetala kursavgift, ej heller annan kompensation kommer att ges till enskild medlem. Vi i styrelsen för en dialog om att kunna kompensera er på andra sätt framöver, men hur det kommer att se ut kan vi inte i detalj gå in på just nu. Vi hoppas att ni har förståelse för vårt beslut i frågan och önskar ni en dialog eller har frågor om detta så är styrelsen bara ett mail bort.
Återigen - vi saknar er!
Ta hand om er så ses vi snart igen!
Styrelsen
Skribent: Lisbeth Tettli
E-post: Adressen Gömd

 facebook

 SommarDansSkolan

Danspartnersök

Förslagslåda

Medlemsrabatter

Dansa i Jämtland

Danslogen

 

besöksräknare
Antal besökare

Postadress:
Östersund Bugg o RR
ÖBRK c/o Mattiasson, Kanslihusgränd 8B
83132 Östersund

Kontakt:
Tel: +46703120981
E-post: This is a mailto link

Se all info