Hoppa till sidans innehåll

Ny information om coronaviruset, COVID-19

12 MAR 2020 14:22
Styrelsen har efter noga övervägande valt att tills vidare pausa klubbens verksamhet på obestämd tid. Detta utifrån läget gällande COVID-19, det så kallade coronaviruset.
  • Uppdaterad: 12 MAR 2020 14:22

Vi vill vara en seriös klubb som sätter våra ledare och medlemmars hälsa i första rummet, detta innebär att ta situationen som nu råder i Sverige på allra största allvar. Som ett led i detta har vi därför rådgjort och kommit fram till att vi vill gå före och göra vår del när det kommer till att minimera smittspridningen i samhället. Vi vet i dagsläget att coronaviruset i första hand smittar genom kontakt med droppar och sekret från luftvägarna, så kallad droppsmitta (hostningar, nysningar) eller vid kontakt mellan personer, så kallad direkt kontaktsmitta. 

Regeringen beslutade igår att förbjuda alla större sammankomster (med fler än 500 personer) tills vidare. Vi kommer inte upp i dessa siffror under en klubbkväll eller en kurskväll, men vill ändå följa samma beslut som både Folkhälsomyndigheten yrkat på och Regeringen nu beslutat om. 

Detta kommer innebära att klubbens aktiviteter, så som kurs- och klubbkvällar, utgår den närmaste tiden. Vi kommer även att ställa in Lilla Storsjöbuggen och Lilla Storsjöswingen den 28 mars. Årsmötet nästkommande vecka flyttas fram och vi kommer i god tid att informera om nytt datum. 

Vi kommer att följa utvecklingen framöver och fortlöpande informera er om läget gällande vår verksamhet. Alla frågor gällande beslutet hänvisas till This is a mailto link.

//Styrelsen

Östersunds Bugg & Rock’n’Roll klubb

Skribent: Lisbeth Tettli
E-post: Adressen Gömd

 facebook

 SommarDansSkolan

Danspartnersök

Förslagslåda

Medlemsrabatter

Dansa i Jämtland

Danslogen

 

besöksräknare
Antal besökare

Postadress:
Östersund Bugg o RR
ÖBRK c/o Mattiasson, Kanslihusgränd 8B
83132 Östersund

Kontakt:
Tel: +46703120981
E-post: This is a mailto link

Se all info