Hoppa till sidans innehåll

Helgkurs i Smooth Fox /Jive 23-24 november

11 SEP 2019 21:07
Välkommen till en favorit i repris i form av en helgkurs i Smooth Fox/Jive med Tobias Wallin och Helena Fransson, kända från bland annat Let's Dance i TV4.
  • Uppdaterad: 11 SEP 2019 21:07

Äntligen har vi fått loss - för fjärde tillfället - Tobias Wallin och Helena Fransson till Östersund och sin Smooth Fox. De har tagit paus för oss från sin turnerande föreställning V/S [versus] och prioriterar klasser till ÖBRK.

Smooth Fox är en fox-stil med fokus på Posture, Connection samt Movement. Utifrån dessa tre ledord kommer ni förbättra inte bara er Fox utan all form av dans där vi utgår från kroppskontakt. Stilen är skapad av proffsdansaren Tobias Wallin – 8 faldig Svensk mästare, utbildad dansinstruktör och deltagare i Let’s Dance 11 säsonger. 

Missa inte detta tillfälle. Tobias & Helena reser över hela landet och undervisar socialdansare i dansens ädla konst. Som professionella dansare har de knepen och trixen (som få besitter) för att få dansen levande och harmonisk.

Vill ni veta mera om Smooth Fox/Smooth Jive - kolla in www.smoothfox.se

Anmälan öppnar via hemsidan fredag 15/9 kl. 20:00. Vi önskar att man anmäler sig i par då vi eftersträver så jämna par som möjligt. Minimiantal för att kursen ska genomföras är 50 personer. Anmälan stänger den 2/10.

Alla som anmäler sig har 20 kr rabatt på entrén till Donnez-dansen lördag 23/11 på Folkets Hus. Vi lottar dessutom ut två fribiljetter till dansen bland alla som anmäler sig.

Skribent: Lisbeth Tettli
E-post: Adressen Gömd

 facebook

 SommarDansSkolan

Danspartnersök

Förslagslåda

Medlemsrabatter

Dansa i Jämtland

Danslogen

 

besöksräknare
Antal besökare

Postadress:
Östersund Bugg o RR
ÖBRK c/o Mattiasson, Kanslihusgränd 8B
83132 Östersund

Kontakt:
Tel: +46703120981
E-post: This is a mailto link

Se all info