Hoppa till sidans innehåll

RF-SISU Jämtland-Härjedalen


 
Nästa ansökningsperiod för kompensationsstödet är 15–26 januari 2021. Föreningar ansöker då om stöd för ekonomiska förluster och uteblivna intäkter under kvartal 4 2020. Ansökan sker som tidigare i IdrottOnline.
 
Riksdagen har beslutat om den så kallade pandemilagen som gäller från den 10/1. I anslutning till lagen har regeringen beslutat om en förordning och Folkhälsomyndigheten om föreskrifter och allmänna råd, som förtydligar hur lagen ska efterföljas.
 
Som sig bör tillkännages årets Idrottsprestation i Jämtland Härjedalen på nyårsafton. Årets idrottare 2020 är Linn Svahn och Årets idrottslag 2020 är Frösö IF herr.
 
Från idag den 14 december 2020 börjar nya nationella allmänna råd att gälla. För Jämtland-Härjedalens del innebär det bland annat begränsningar i utövandet för ungdomar födda 2004 och äldre, se ytterligare information på vår hemsida.
 
För att ni ska få hjälp att tolka vad det innebär för idrottensverksamheten bjuder RF-SISU Jämtland-Härjedalen in till infoträff via Teams imorgon klockan 17.30. 
 

Månadens bästa - Hara IF

(2020-12-02 12:25)
Varje månad utser vi på RF-SISU Jämtland-Härjedalen ”månadens bästa”. Det kan vara en förening, en föreningsledare, ett lag eller en anställd, det gemensamma är att de är förebilder som gör bra saker i enlighet med strategi 2025.
 
 
Förtydligande: Från och med den 24 november så har maxgränsen för antalet deltagare vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar, som exempelvis idrottsevenemang med publik sänkts till åtta deltagare. Träningar omfattas inte av...
 
18 mars 2021 kl. 18-21 Plats: Scandic Syd Hotel Östersund. Akut omhändertagande - Tejpning - Förebyggande träning Sista dag för anmälan 3 mars 2021
 
I ett dystert samhällsläge kan idrottsrörelsen bidra med den glädje, energi och gemenskap vi så väl behöver just nu. Men hur kan vi egentligen göra under rådande förhållanden? Vi benar ut vad som gäller och hittar fokus framåt. 27/11 kl. 11.30-12....
 
Hylla ideella ledare inom Sveriges unika föreningsliv. Gå in på Folkspels Årets Eldsjäl och nominera just din eldsjäl. Nominera fram till den 15 januari 2020.
 
Riksidrottsförbundet har idag tyckt till om regeringens förslag att förbjuda allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än åtta deltagare.
 
Med anledning av ökad smittspridning av Covid-19 har det beslutats om skärpta allmänna råd även i vår Region. För att få hjälp med att tolka vad detta innebär för idrotten bjuder RF-SISU JH in till infoträff via Teams idag klockan 18.00.
 
UR-serien Idrottens Himmel och Helvete är igång med en tredje säsong. Sex avsnitt kompletteras av 21 korta playavsnitt med en tillhörande samtalsplan, som tagits fram av RF/SISU.
 
12

 facebook

 SommarDansSkolan

Danspartnersök

Förslagslåda

Medlemsrabatter

Dansa i Jämtland

Danslogen

 

besöksräknare
Antal besökare

Postadress:
Östersund Bugg o RR
ÖBRK c/o Mattiasson, Kanslihusgränd 8B
83132 Östersund

Kontakt:
Tel: +46703120981
E-post: styrelsen@obrk.se

Se all info