Hoppa till sidans innehåll

RF-SISU Jämtland-Härjedalen


Nu startar vi vägen tillbaka. Under resan fyller vi på med innehåll med målet att stärka dig och din förening. Vi börjar den 18 maj med en kostnadsfri inspirationsföreläsning för alla idrottsledare med Pär Johansson, grundare av Glada Hudik-teater...
 
Folkhälsomyndigheten har beslutat om nya allmänna råd som möjliggör för barn och unga födda 2002 eller senare att delta i enstaka matcher eller tävlingar utomhus. Beslutet gäller från och med idag den 28 april.
 

Vinteridrott för alla!

(2021-04-28 05:27)
Parasport Jämtland-Härjedalen har fått stöd med drygt 7,2 miljoner kronor från Allmänna arvsfonden för projektet ”Arena Paraidrott”.
 
Utifrån de påfrestningar pandemin fört med sig för idrottens olika organisationer har förbundsstyrelsen i RF-SISU Jämtland Härjedalen beslutat om ett kompensationsstöd till SDF:en för utebliven verksamhet för 2021 med anledning av covid-19.
 

Ordförande har ordet

(2021-04-15 07:38)
Hoppas ni alla har det bra och har hälsan i behåll. Påsken har passerat och vi har nått betydligt ljusare tider vilket jag personligen njuter av.
 
RF presenterade 16 mars oroväckande siffror kring ungas idrottande. Över en halv miljon färre idrottsaktiviteter och sex miljoner färre deltagartillfällen under 2020. ÖKF, går mot strömmen med ett kraftigt ökande antal medlemmar och deltagarantal.
 
Idrottsföreningar och specialidrottsförbund kan ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av coronakrisen för 1 januari till 30 april 2021. Ansökningsperiod 7 maj till 19 maj 2021. Observera att datumen har ändrats.
 
Regeringen har beslutat om ytterligare stöd till idrottsrörelsen med 1 miljard kronor med anledning av pandemin.
 
Genom dagens videoteknik har Strömsunds RK tagit in världseliten inom ridsport till ridhuset i Strömsund. Ett stipendium, digital teknik och nytänkande har utvecklat verksamheten berättar, Maja Gahlin. Vi hoppas att du kan inspireras av deras resa!
 
Folkhälsomyndigheten föreslår regeringen att hålla fast vid gällande begränsningar till den 3 maj. För idrotten innebär det fortsatt stopp för tävlingar och matcher. Yrkesmässig idrott kan tävla och spela matcher – men utan publik.
 

Alla på snö

(2021-03-30 16:00)
Alla på snö är ett projekt som drivs av Svenska Skidförbundet med stöd ifrån deras samarbetspartners för att få barn och unga att upptäcka rörelseglädje på snö
 

Välkommen Sandra

(2021-03-25 14:00)
Vi har rekryterat Sandra Winterqvist till att arbeta tillsammans med Abdo i föreningslotsverksamheten. Sandra börjar i slutet av mars.
 
Riksidrottsförbundet har beslutat att bevilja totalt 24 miljoner kronor i verksamhetsstöd till idrottsföreningar som bedriver verksamhet för personer 65 år och äldre.
 
Vi har pratat med Hajar en av de 25 deltagarna som ges en bra grund att stå på i sin framtida tränarroll
 
Minskningen av idrottsaktiviteter bland unga blev allt tydligare under andra halvan av coronaåret 2020. Över en halv miljon färre idrottsaktiviteter och sex miljoner färre deltagartillfällen registrerades under 2020.
 
12

 facebook

 SommarDansSkolan

Danspartnersök

Förslagslåda

Medlemsrabatter

Dansa i Jämtland

Danslogen

 

besöksräknare
Antal besökare

Postadress:
Östersund Bugg o RR
ÖBRK c/o Mattiasson, Kanslihusgränd 8B
83132 Östersund

Kontakt:
Tel: +46703120981
E-post: styrelsen@obrk.se

Se all info