Här hittar du lite information om våra duktiga kommittéer!

Vad vill du som medlem att vi ska fixa?

Vill du vara med och hjälpa till?

Tveka inte att kontakta oss personligen eller via respektive kommitté, vi tar tacksamt emot förslag och inspiration! Det är bra om det kommer in fler personer i kommittéerna så att kunskapen kan föras vidare och att personer inte sitter för länge på samma post!

Medlemskommittén

Är till för dig som är medlem i ÖBRK oberoende av om du är med i klubben för att motionera, tävla eller helt enkelt umgås med trevliga dansanta människor!

Rose-Marie Stolt är sammankallande för kommittén, men behöver hjälp från fler för att kunna ordna fester och andra medlemsaktiviteter. Hon nås på tele: 070-295 73 33.

Har du ett bra förslag på en aktivitet? Självklart kan du själv ordna en sådan aktivitet en onsdagskväll på Furan, utan att binda dig till kommittén! Hör bara av dig till medlemskommittén så planerar vi in den. Aktiviteterna behöver inte alls nödvändigtvis ha med dans att göra, men visst finns det många skojiga danser som också är ett bra komplement till buggen. En lek, en annan rolig sport eller dylikt går också bra! Detta är för att vi ska ha det lite extra trevligt och för att vi alla ska få prova på något nytt.

Kurs/utbildningkommittén

Här ingår alla kursledare.

Vi sköter allt som har med kurser att göra och har naturligtvis även förmånen att lära känna våra medlemmar på ett lättsamt och roligt sätt.

Kurs- och utbildningsansvarig är Susanne Gyllander:
070-311 65 13 eller This is a mailto link
Är du intresserad av att utbilda dig för att bli kursledare eller för att kunna vara med och arrangera tävlingar så kontakta henne.

Kursdeltagandet har ökat enormt de senaste åren och det är inte alls ovanligt att vi har uppåt 80-90 deltagare per kurs. Vi har de flesta kurserna på Furuparken, men tiderna där räcker inte till, så vi brukar också vara på OSD och Lillsjöskolan. Om någon känner till en ledig, bra lokal så hör av er till styrelsen: This is a mailto link

Informationskommittén

Det är vi som har hand om informationen i klubben. Vi ser till att hemsidan är uppdaterad och skickar ut nyhetsbrev. Vi fixar informationsbroschyrer, flygblad, tävlingsprogram m.m.

Nuvarande medlemmar i infokommittén är Jan Lennartsson, Anneli Bergqvist och Ingela Hedman.

Kontakta oss via: This is a mailto link

Materialkommittén

Inventerar klubbens material, det innebär allt från pennor till stereoanläggningar. Det finns en lista hos ansvarig där man kan leta efter det man behöver innan det köps nytt. På detta sätt undviks dubbelköp eller att saker blir för gammalt. Klubbkläder ligger också på vårt bord.

Vi lyssnar av klubbens telefonsvarare då och då, vidarebefordrar sedan ärendet vidare till den person det berör.

Ansvarig för denna kommitté är Anette Jönsson, hon nås på tel. 070-334 11 56.

Tävlingskommittén

Victoria Åsberg och Katarina Åström är ansvariga för kommittén och även klubbens lagledare.

Uppvisningskommittén

Uppvisningsgruppen är vilande nu.

Ansvarig är Patrik Bengtsson, tel. 070-216 34 24.

Rullstolsdans

Är fortfarande en liten verksamhet inom klubben men vi jobbar på att bli större. Vi har två rullare som tränar och tävlar för ÖBRK. Våren 2005 arrangerade ÖBRK ett rullstolsdansläger tillsammans med utvecklingscentrum i Eskilstuna, då bjöd vi in rullare från hela landet.

Ansvarig för kommittén är Åse Engström.

Uppdaterad: 2017-05-26 21:39
Skribent: Jan Lennartsson