Följ sidan "Medlemskvällar"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Medlemskvällar

Alla medlemmar är välkomna att träna på Furuparken eller "Furan" som den anrika danslokalen i Ope kallas.

Upplägg för våren 2016

19:00 - 20:00:  Ringdans

20:00 - 20:15:  Fikapaus

20:15 - 20:45:  Ringdans

20:45 - 21:30:  Fridans / Bjudupp

Vi hänvisar till Kalendern, för att se planerade medlemskvällar i vår.

Medlemskvällarna på Furan är väldigt omtyckta, här får du i lugn och ro möjlighet att träna på det du har lärt dig på ÖBRK's kurser.

ÖBRK har utsett medlemskommittén att ansvara för dessa kvällar, så att det alltid finns någon som öppnar, stänger, välkomnar, informerar, svarar på frågor samt ordnar fikat.
Det kan och brukar dyka upp diverse dansanta "prova på"-inslag som leds av interna eller externa dansinstruktörer.
.

Vad är ringdans?
Ringdans innebär att alla dansar med alla. Det betyder att efter varje låtbyte går tjejen fram till nästa killen som står framför henne i dansriktningen.
Här är det viktigt att vi alla hjälps åt så att ingen känner sig överhoppad eller utanför.

Vad innebär "Fridans"?
Efter Ringdansen övergår kvällen till den tid då man får bjuda upp den man vill dansa med, precis som på vanlig dans.

Välkommen!
Inga nyheter är skapade